OBD Tools 365 Days Shop
Welcome to OBD365 Sign In or Register
Home - Products - Technical Support - SDconnect Toolkit Incorrect parameter fault 599 (solved)

SDconnect Toolkit Incorrect parameter fault 599 (solved)


SDconnect Toolkit Incorrect parameter fault (599) Solution provided by obd365.com engineer.

Customer Problem:
I have installed 05.2016 XDOS on Win7 32bit, everything were ok during installation and after, but when i tried to connect my sd connect via Lan i got message like on photo that parameters are incorrect. I have reinstalled XDOS again and got the same message, then i tried to install on 64-bit system and this time everything works. What could be the reason?

Change your computer name with word A - Z , i think your computer name with Russian Word,
after change computer name, reboot PC..
All will be fine..

It worked. 2016.05 Xentry now runs no problem.
Thank you a lot!!!

Write a Review
* Rating:
    Please select rating stars.
* Your First & Last Name:
* Your E-Mail Address:
* Review Detail:
*Verification Code:
          No right? Get a new Verification Code
Tell us what you think about this item and share your opinions with other people. Please make sure your review focuses only on this item. All reviews are moderated and will be reviewed within two business days. Inappropriate reviews will not be posted.
After-sales questions and issues: Contact our Customer Service Department. (A customer representative will get back to you).
Please Sign In first if you want to later edit or manage reviews uploaded by yourself.
Bookmark It
Join our community: OBD365 Official Blog OBD365 Twitter OBD365 Facebook OBD365 Youtube OBD365 Google Plus OBD365 Subscribe